Ka përfunduar “Albania open”

0 0
Read Time:35 Second

Vlorë 7-9 Maj 2021 është mbajtur Albania Open 2021 në Vlorë- Shqipëri, Paragliding Precizion, edicioni i 22.

Nē të njëjten kohë është mbajtur edhe Kampionati Kombëtar Shqipëtar edicioni 10 seria 3 pas asaj në Berat dhe Obiliq.

Fitues te Albania Open 2021:

VENDI PARË – Borjan Jovanoski (NMK)

VENDI DYTË – Goran Djurkovic (SER)

VENDI TRET – Matjaz Sluga ( SLO)

Renditja e Kampionatit Kombetar Shqiptar edicioni 10 seria 3, fitues:

VENTI PARË – HIZDRI GUBETINI (AK “Prishtina )

VENDI DYTË – FANOL SHALA ( AK ” Shqiponjat e Kastriotit ), me pike të njëjta me Xhonatan Islami AL

VENDI TRET – VETON SYLAJ ( AK Ballanat e Sahit Ukes”).Forca pilotëve nga Kombi (Shqipëri Kosovë) në përgaditjet për Kampionatin Botëror tetor 2021 – Prilep Maqedonia Veriut

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »