0 0
Read Time:24 Second

Fluturimi tandem me paragliding është fluturimi në çifte me një pilot dhe sigurisht mënyra më e mirë për të ndjerë dhe përjetuar se si është të jesh zog. Kjo përvojë do t'ju lejojë ta shihni botën nga një këndvështrim që shumica e njerëzve nuk e kanë përjetuar. Për t'ju ofruar një përvojë të pasur të dobishme për jetën tuaj të përditshme.Më shumë!

Per me shumë në 044 140 918 ose wiber watsap +38349856598
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »