Instruktori në Fly Dardania!

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Fadili është i vetmi instruktorë fluturimi në Fly Dardani,ai është dhe themeluesd i këti klubi.ishte kryetar i Federatës Aeronautike në kohën e pranimit në FAI, ndaj ne jemi tashmë krenarë që ai është pjesë e ekipit tonë. Ai ka 42 vjet që është i dashuruar me Aeronautikë vitin 200 kërcime me parashutë dhe ai është ende e dashuruar me të si ditën e parë. Për shumë vite ai ishte një garues aktivë shumë i suksesshëm i PG.

Si konkurrent, ai fjalë për fjalë udhëtoi në të gjithë botën dhe mori pjesë në shumë gara, duke arritur rezultate të jashtëzakonshme. Ai është instruktore fluturimi që nga viti 2005, ndaj nuk kemi nevojë të theksojmë se sa përvojë ka në atë punë.!

Ai është një fans i madhe e meteorologjisë dhe herë pas here do ta shihni duke shikuar retë, të cilat ai i njeh me emër. Kështu që gjatë trajnimeve me shumë kënaqësi do t’ju prezantonë me kumuluset të ndryshme, shtresa reshë, nimbus, cirrus… dhe sigurisht presin që t’i kujtoni emrat e tyre sa më shpejt.

Siguria e studentëve nuk është më pak i rëndësishme për të! Ai është sigurisht një model për ne në atë segment. Ai do të mbajë një sy vigjilent në çdo hap tuajin, do të korrigjojë gabime herë pas here dhe përgjithësisht do të sigurohet që pas çdo seance stërvitore të mos ju bjerë as një “flokë nga koka”.!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »