Mërgimtarët sponsorizojnë në klub!

1 0
Read Time:47 Second

Është vetë skuadra Prishtinase që ka njoftuar për ndihmën që do i jepë në formë sponsorizimi, mërgimtari, i cili jeton në Gjermani.
Mërgimtarët vazhdojnë të kontribuojnë në formë të ndryshme në vendlindje në shumë fusha, madje, edhe në sport.

Klubi Fly Dardania pjesë e Federatës Aeronautike të Kosovës me ndihmën e donatorëve siq janë Smart Signal signs shpk dhe tani nga mërgimtari Mirsim Gërguri, qdo ditë po përjeton vetëm ditë të mira.. kurse këto ditë kët  klub po e sponsorizon edhe MEISTREBETRIEBGERGURI me pronar Mirsim Gërgurin me punë në Gjermani , duke dhënë materiale për klubin në vlerë në euro.
Është vetë skuadra Priahtinase  që ka njoftuar për ndihmën që i i ofron në mënyrë vullnetare  mërgimtari, i cili jeton në Gjermani.

“Mirsimi i cili tani jeton dhe është biznesmen i suksesshëm në Gjermani me rastin e bisedës me drejtusit e klubit ka shprehur dëshirën të jetë edhe ai pjesë e ndihmës për klubin tonë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »